Informacje o firmie And-Eko z siedzibą w Woli Filipowskiej

Sprawdzona firma – recykling tłuszczów

kuchnia restauracji

And-Eko to firma założona w 2010 roku. Nasza siedziba znajduje się w Woli Filipowskiej na terenie województwa małopolskiego, śląskiego, podkarpackiego, oraz opolskiego. Założycielem i właścicielem jest Andrzej Chlebicki.

Od początku działalności zajmujemy się odbiorem, transportem oraz utylizacją tłuszczów spożywczych oraz odpadów po smażeniu. Świadczymy usługi na najwyższym poziomie i dysponujemy specjalistycznym zapleczem – zachowanie wysokich standardów pracy pozwoliło nam zdobyć wierne grono zadowolonych Klientów. Obsługujemy zarówno restauracje, hotele, jak i pomniejsze punkty gastronomiczne. Posiadamy stosowne zezwolenia na prowadzenie działalności w zakresie transportu i zbioru odpadów o kodzie:

  • 200125 – oleje i tłuszcze jadalne.

Wszystkie odpady mogą Państwo gromadzić w dostarczonych przez nas pojemnikach o pojemnościach: 30l, 40l, 50l oraz 100l. W toku wieloletniej działalności wyrobiliśmy certyfikaty jakości, które stanowią gwarancję ekologicznego oraz profesjonalnego realizowania naszych obowiązków. Dowodem na realizację usługi jest oświadczenie przekazania odpadu – niezbędna przy realizacji formalności związanych z kontrolami sanepidowskimi.

Cały proces przebiega w sposób bardzo prosty -- przy odbiorze wystawiają nam Państwo fakturę za odpady, którą możemy od razu opłacić, a cała reszta jest już po naszej stronie.